Strategie, advies, vormgeving, webdesign en marketing

Van losse flodders schieten naar gecontroleerd online groeien

Op een manier waar jij blij van wordt (ja, dat kan écht!). 

Misschien is dit herkenbaar voor je..

Ken je dat gevoel dat je al weken achterloopt met je social media posts? Dat je nog even een blog online moet gooien? Of dat je je slogan nog even moet aanpassen, want er staat een typefout in?

In je hoofd staan er eigenlijk 100 tabbladen open om je online aanwezigheid op orde te houden. Je loopt vast zoals een computer dat ook zou doen. Je voelt dat je toe bent aan een grote schoonmaak en een update van je online strategie. Zodat je consistent zichtbaar blijft, en je bedrijf blijft groeien. 

Een upgrade van je online strategie begint bij het bepalen van een doel

Zonder concreet doel voor je online marketing blijf je losse flodders schieten. Daarom beginnen we bij Studio Leut met een strategiesessie. We stellen een doel vast waar je naartoe wilt werken. Via welke route ga je die stip op de horizon bereiken? Welke stappen moet je hiervoor zetten? Deze stappen vormen de strategie om jouw doel te bereiken. 

Na de strategiesessie heb jij weer controle en overzicht op jouw online zichtbaarheid. Zo heb jij meer tijd, vrijheid en blijheid om aan én voor jouw onderneming te werken. 

Leutige woorden

..van ondernemers die met plezier online groeien

Zorgt dat ik doelen bereik

“ Met Marte kun je sparren over de vormgeving en krijg je adviezen waar je wat aan hebt. Ik heb de samenwerking als erg prettig en professioneel ervaren. Ook als ik nu nog wat wil wijzigen op mijn website, wordt dat moeiteloos uitgevoerd. Marte maakt en onderhoudt mijn website, en zorgt dat ik mijn doelen bereik.”

Bart | Trab Coaching & Support

Bart Peeters - Trab Coaching

Enthousiast en creatief

“ Het is een enthousiaste en zeer creatieve ondernemer met verstand van zaken. Wat ik vooral erg prettig vond is haar open en directe manier van communiceren. Ze heeft mijn wensen en ideeën meegenomen in het ontwerp van de website en hierbij nooit het doel uit oog verloren. Ik ben erg blij met het resultaat! ”

Ludy | Met Ludy

Ludy Peeters - Met Ludy

Wij groeien door

“ Direct vanaf de start weet ze zowel vormgeving- als content vraagstukken op te pakken voor B’WISE incubator in Breda. Zowel op de socials als ook de website heeft ze in korte tijd goede stappen gezet. Daardoor kunnen we als B’WISE op een fijne manier doorgroeien en zijn we online goed ondersteund. ”

Arthur | B’WISE

Arhur - B'WISE

Wij geven eerlijk advies en kijken naar wat je echt nodig hebt

Om tot een passende strategie te komen, gaan we samenwerken op basis van eerlijkheid, plezier en waarde: 

In een interactieve strategiesessie (waarin niets fout is!) halen we met de juiste mensen uit het team de onderste steen naar boven. Aan de hand van deze uitkomsten creëren wij een strategisch plan waarmee we doelgericht te werk kunnen gaan. Met een passend plan, speciaal op maat voor jou. 

Wij helpen je met

Vormgeving

Webdesign

Marketing

We houden van een persoonlijke aanpak

Elke ondernemer is anders en daarom past niet iedere strategie bij ieder bedrijf

Dit is de reden dat we altijd starten met een kennismaking. Een kopje koffie of lekker theeleuten, het liefst bij jou op locatie. Zo leren wij jou en jouw bedrijf het snelste kennen.

Na de kennismaking is het tijd voor actie: de strategiesessie! Dit kan een sessie zijn voor jouw branding, website of marketing.

Deze sessie werken we netjes en overzichtelijk uit in een strategisch plan dat wij aan jullie presenteren. De volgende stap is het uitvoeren. We leveren het plan zo aan dat jullie er zelf mee uit de voeten kunnen. De uitvoering van ons plan liever uitbesteden? Ook dan helpen wij graag.

Heb jij je strategie al op orde, maar wil je wel je vormgeving, social media, marketing en alles wat er online mogelijk is, uit handen geven? Geen probleem! We werken graag verder aan jouw online zichtbaarheid met de bestaande strategie.

Stap voor stap weer online groeien (mét plezier!)

Nog steeds hier? Ik laat je zien hoe we stap voor stap het traject doorlopen. 

1. Kennismaking

Even kennismaken met een kopje koffie of thee. Online, of op locatie.  Aan jou de keus.

2. Strategiesessie

Tijdens de strategiesessie gaan we kijken naar het doel en hoe je die kunt behalen.

3. Strategisch plan

Vanuit de strategiesessie ontstaat er een plan voor het behalen van je doelen.

4. Feedback en finetunen

Een mooie foto hier, aanpassing daar. We ontvangen feedback op het document en finetunen waar nodig is.

5. Plan presentatie

Als het plan af is, komen we deze op locatie (of online) presenteren voor (een deel van) het team. Er is dan ruimte voor vragen.

6. Uitvoerend werk

Na de presentatie is het tijd om met het uitvoerende werk te starten. Dit kan je zelf oppakken, of aan ons uitbesteden. 

We geven het maar toe: wij zijn gek op strategie

Een quote die we regelmatig gebruiken: ‘Heb je geen doel? Dan kun je het ook niet halen.’ Als je niet weet waar je naartoe wilt, hoe kun je dan het plan bedenken om er te komen?

We geven je een voorbeeld: je gaat op vakantie naar Italië (doel). Hoe ga je rijden om daar te komen (strategie)? Is dat via België, naar Frankrijk en zo naar Italië (manier 1)? Of via Duitsland, Oostenrijk en zo naar Italië (manier 2)?

Er zijn verschillende manieren om je doel te halen, wij helpen je om voor jou de beste manier te vinden.

Leutige woorden

.. van ondernemers die blij zijn met hun slimme strategie

Talentvolle vormgever

“ Marte is een talentvolle vormgever die goed vragen kan stellen en nog beter kan luisteren! Onze samenwerking kwam uit op iets dat precies bij mijn bedrijf past.  ”

Debby | Dynamiek in Pedagogiek

Debby - Dynamiek in pedagogiek

Outside the box

“ Na de eerste opdracht komen er meerdere ideetjes op je af, echt wel “outside the box” denkwijze en zeer creatief. We hopen dat deze dame nog veel voor ons wil en kan betekenen. ”

Richard | Tankstation Noord-Zuid

Richard | Tankstation Noord-Zuid

Persoonlijke aanpak

“ Wat Marte onderscheidt, is haar persoonlijke aanpak. Ze neemt de tijd om echt te begrijpen wat ons bedrijf uniek maakt en past haar strategieën dienovereenkomstig aan. ”

Anne | Fanfactor

Anne Raaymakers - Fanfactor

Keertje theeleuten?
Koffie mag ook natuurlijk 😉

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met een strategie voor jouw vraagstuk? Neem dan snel contact met ons op via het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons!

Veelgestelde vragen

We bieden de strategiesessies los én in pakket aan. Wil je bijvoorbeeld een website of nieuwe huisstijl? Dan zullen we altijd eerst aan de slag gaan met een strategie. 

Wil je alleen een losse strategie die je daarna zelf kunt uitvoeren, dan zijn dit de kosten:

De strategiesessies die we aanbieden zijn voor je Branding, Marketing of Webdesign. Maar we denken ook graag met je mee bij creatieve concepten of bedrijfsideeën.

Tijdens alle strategiesessies gaan we goed kennismaken met het bedrijf, de doelen vaststellen en brainstormen over hoe we deze doelen kunnen behalen. Wij geven hierbij ideeën en vinden op deze manier iets wat bij het bedrijf past. Daarna is het tijd om alles in een strategisch plan te zetten, dit doen wij.

De branding strategiesessie duurt 2 uur op locatie, de marketing en website strategiesessie duren 1,5 uur op locatie.

Nee, zeker niet! Een kennismaking is om te kijken of wij de beste match voor jou en jouw bedrijf zijn. Als dit zo is, dan gaan we graag een samenwerking aan en bepalen we dan wat we voor elkaar kunnen betekenen. Is dit niet het geval, dan scheiden onze wegen weer.

Zeker! Wij werken altijd vanuit een strategie die we in samenwerking hebben gemaakt of die we aangeleverd krijgen van de klant. Heb jij al een branding(strategie) en wil je die uitbreiding met losse opdrachten, dan kan dat! Heb je nog geen branding? Dan is dat een belangrijke eerste stap.

Ja dat kan! Wil je een vernieuwende strategie, die bijvoorbeeld het marketingteam vervolgens zelf kan uitvoeren, dat is geen probleem. Samen met je teamleden gaan we aan de slag met de strategie en leveren we alles zo aan, dat jullie het direct kunnen gebruiken.

Dat kan natuurlijk en dat is geen probleem! Een creatief bureau inhuren kan een grote stap voor je onderneming zijn. We kunnen altijd een keertje kennismaken en de mogelijkheden bespreken, dan gaan we vanaf daar verder. Maar misschien is ons Gratis Adviesgesprek wel iets voor jou? Hierin kun jij in 45 minuten al je vragen stellen. Je zit nergens aan vast, geen addertjes onder het gras.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Klik hier om contact met ons op te nemen, we helpen je graag.