Projecten

Van strategie naar uitvoering

Wij hebben diverse ondernemers geholpen met online groeien. Hier vind je een greep uit onze leutige projecten. 

Website en branding Quinta Da Boa Sorte

Quinta Da Boa Sorte

Branding, webdesign, hosting en ouderhoud

Bij Quinta Da Boa Sorte kun jij genieten van een heerlijke vakantie in de bergen en tussen de olijfbomen in Estoi, Portugal.

Marielle en Arnold kwamen bij ons terecht voor een branding en website waarmee ze hun accommodaties kunnen verhuren aan particulieren. Ze hebben een mooi verhaal en een mooi doel voor hun bedrijf en daar hebben wij aan mee mogen werken!

Zo heeft Studio Leut geholpen

We zijn gestart met de branding. Deze is minimalistisch maar heeft ook het karakteristieke van hun enorme geluk, de boerderij. En dat is precies wat Quinta Da Boa Sorte betekent: de boerderij van het grote geluk. Dit hebben we gerealiseerd door gebruik te maken van handgetekende illustraties voor het logo en iconen, in combinatie met een minimalistisch maar chique lettertype.

Naast de branding hebben we ook een website gebouwd, waar bezoekers de mogelijkheid hebben om de accommodaties te boeken. De website is gebouwd met WordPress en de visuele bouwer Elementor Pro.

Als je een website hebt, zeker in WordPress, is het belangrijk dat deze up-to-date blijft. Dit doen wij door regelmatig updates uit te voeren en back-ups te maken. Omdat Marielle en Arnold hosting én onderhoud bij ons afnemen, hebben ze maar één aanspreekpunt als het gaat om de website.

Quinta da Boa Sorte

Onze steun en toeverlaat

“Toen onze emigratie een feit was en we druk waren met het opzetten van onze glamping, was het natuurlijk belangrijk dat er een mooie website kwam die niet alleen bij ons paste, maar ook functioneel was zodat we boekingen en betalingen konden stroomlijnen. Zelf hadden we daar geen kaas van gegeten, maar Marte heeft ons daar doorheen geloodst en ervoor gezorgd dat we met een gerust hart de website voor ons konden laten werken. En als we tussendoor vragen hadden of niet wisten hoe iets werkte, dan konden we altijd bellen of appen. Marte was onze steun en toeverlaat, en we raden haar van harte aan.”

Marielle en Arnold | Quinta Da Boa Sorte

Vrolijke Taal

Branding en webdesign

Marcia van Vrolijke Taal helpt ondernemers met vertalingen, tekstcorrecties en tolkdiensten. Zij giet alle teksten in een ‘Vrolijke Taal’!

Marcia kwam bij ons terecht via een gezamenlijke opdrachtgever. Leuk, want zo kenden we elkaar een beetje! Ze ging als zelfstandige aan de slag als vertaler en daar hoort natuurlijk een passende branding en website bij.

Zo heeft Studio Leut geholpen

De branding is een combinatie van het vrolijke en speelse waar Marcia voor staat, in combinatie met het strakke en serieuze uit de vertaalwereld. Door gebruik te maken van verschillende lichte kleuren, zorgen we voor vrolijkheid en toegankelijkheid.

Naast de vrolijke branding hebben we ook gezorgd voor een speelse, maar overzichtelijke website. Deze sluit volledig aan bij de branding, en dat zie je terug in alles: kleuren, vormen, foto’s en de teksten.

Website en branding Vrolijke Taal
Marcia - Vrolijke Taal

Helemaal tevreden

“De samenwerking met Marte was erg prettig. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en mijn kernwaarden en deze met veel precisie uitgewerkt. Ook als ik tussendoor nog aanpassingen wilde laten doorvoeren was dat geen probleem. Hierdoor heb ik nu een logo en website die echt bij mij passen en waar ik helemaal tevreden over ben.”

Marcia | Vrolijke Taal

Website en socials Exito

Exito Vertaalbureau

Socials, webdesign en DTP-ondersteuning

Exito Vertaalbureau is een professioneel en ISO-gecertificeerd vertaalbureau, specialist in B2B-vertalingen. Exito vertaalt al meer dan 25 jaar voor verschillende sectoren en diverse vakgebieden en verzorgt vooral medische, technische en maritieme vertalingen Voor die laatste branche zijn ze ook betrokken bij verschillende werkgroepen waarvoor ze alle socials, de website en een nieuwsbrief schrijven.

Zo heeft Studio Leut geholpen

We mogen hen elke maand helpen met goed begeleidend beeldmateriaal en voeren daarnaast een veelheid aan DTP-opdrachten uit zodat hun klanten direct verder kunnen met vertaalde datasheets, handleidingen en brochures.

Hilde Mol-Lukkezen - Exito

Staat altijd voor ons klaar

“ Met Studio Leut hebben we een perfecte partner gevonden die altijd voor ons klaar staat. Wij zorgen voor de teksten en vertalingen, we kijken samen met Marte naar benodigd beeldmateriaal en kunnen zo onze opdrachtgevers perfect helpen met het hele plaatje. ”

Hilde | Exito Vertaalbureau

B'WISE

Marketing en vormgeving

Op het Chasséveld in Breda is de B’WISE Incubator gevestigd. B’WISE neemt je mee in hun kennis over startupondernemerschap, biedt de beste startupprogramma’s, geeft toegang tot een sterk netwerk en helpt bij het aantrekken van financiering die bij jou past.
B’WISE kwam bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ze plaatsten af en toe een bericht op LinkedIn, maar zonder strategie. Dit moest anders, dachten ze!

Zo heeft Studio Leut geholpen

Wij ondersteunen B’WISE op het gebied van LinkedIn-marketing, e-mailmarketing, kleine grafische vormgevingsopdrachten en alles wat er verder nog bij marketing en communicatie komt kijken. Door regelmatig bij elkaar in te checken, goed te communiceren en leuke dingen te doen, werken we aan een duurzame samenwerking.

Mock-up website B'WISE
Arhur - B'WISE

We groeien op een fijne manier door

“ Het is superfijn werken met Marte Peeters (of Studio Leut). Direct vanaf de start weet ze zowel vormgeving- als content vraagstukken op te pakken voor B’WISE incubator in Breda. Marte werkt daarbij consciëntieus en snel. Ze is leergierig, vraagt door en pakt gewoon direct op. Zowel op de socials als ook de website heeft ze in korte tijd goede stappen gezet. Daardoor kunnen we als B’WISE op een fijne manier doorgroeien en zijn we online goed ondersteund. ”

Arthur | B’WISE

Hoe kunnen we jou helpen?

Gratis Adviesgesprek

Gratis en voor niets, behalve dan 45 minuten van je tijd 😉

Heb je een hoop vragen in je hoofd met betrekking tot online zichtbaarheid? In 45 minuten kun jij al je vragen stellen met betrekking tot vormgeving, marketing en webdesign. Je krijgt adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt. Geheel vrijblijvend, zonder addertjes. 

Strategiesessie

Aan de slag met een slimme strategie om je doelen te behalen

Het doel bepalen is de eerste stap. Maar via welke route ga je die stip op de horizon bereiken? Welke stappen moet je hiervoor zetten? Met een strategie creëren we die stappen om gericht jouw doel(en) te bereiken. Na het opzetten van je strategie kan je Studio Leut inschakelen voor de uitvoering van bijvoorbeeld je marketing, webdesign of vormgeving

Online Cursus

In 10 stappen zélf aan de slag met jouw Personal Branding

Je eigen Personal Branding maken? Ja zeker! In deze cursus ga je zelf aan de slag met jouw Personal Branding. In de online lessen nemen we je stap voor stap mee in het proces van het ontwikkelen van jouw Personal Branding. Aan het einde van de cursus heb je een Personal Branding die je in al je online uitingen inzet.